Disclaimer van Dick Zuidema Timmerwerken


 
Privacy
Dick Zuidema Timmerwerken neemt de privacy van haar klanten heel serieus. We geloven in het principe dat bij onze klanten duidelijkheid moet bestaan over de veiligheid van de bij ons bekende klantgegevens.
Een goede relatie met onze klanten op basis van vertrouwen, is volgens ons niet alleen een kwestie van goede manieren, maar ook van behoorlijk zaken doen.
De gegevens die u via onze formulieren verstrekt worden alleen gebruikt om u goed te informeren en zullen nimmer aan derden verstrekt worden zonder uw toestemming.

Disclaimer
De gegevens op deze website zijn uitsluitend bedoeld om aan belangstellenden informatie over Dick Zuidema Timmerwerken te verstrekken. De desbetreffende informatie wordt verondersteld betrouwbaar te zijn, maar kan zonder vooraankondiging en op ieder moment veranderd worden. Dick Zuidema Timmerwerken kan niet in staan voor absolute volledigheid of juistheid. Er kunnen dan ook geen rechten worden ontleend aan de informatie.

Mocht u iets op onze site vinden wat in uw ogen waarschijnlijk onjuist is, dan mag u ons hierover mailen.home contact privacy&disclaimer Copyright 2012 Webdesign: Great Advice